Patiëntenportaal

Patienten die ingeschreven staan kunnen zich ook aanmelden voor ons patientenportaal.

Via het patiëntenportaal kunt u 24 uur per dag:

  • Herhaalrecepten aanvragen

Geeft een overzicht van uw actuele medicatie en van de door u gebruikte medicatie tot 6 maanden terug. U kunt de benodigde medicatie hieruit selecteren en uw aanvraag verzenden.

  • Online afspraken maken

U kunt een afspraak maken bij uw huisarts

Wanneer u een telefonische afspraak inplant, dan belt uw huisarts u terug tussen 11.00 en 14.00. 

  • E-consult aanvragen

U kunt een kleine (niet dringende medische) vraag stellen aan de assistente of de huisarts.

Het E-consult is NIET bedoeld voor het aanvragen van herhaal medicatie. Daarvoor gaat u naar 'herhaalrecepten aanvragen'

Het E-consult is ook NIET bedoeld voor het maken van afspraken. Daarvoor gaat u naar 'online afspraken maken'

Om in te loggen in het patiëntenportaal heeft u een eigen e-mailadres nodig. U kunt dus geen gebruik maken van het e-mailadres van uw partner. Het e-mailadres wordt gekoppeld aan een patiëntendossier. Vanuit privacy overwegingen kan een e-mailadres maar aan 1 dossier zijn gekoppeld. Maak dus een eigen e-mail adres aan als u dit nog niet heeft. Dit geldt ook voor kinderen!

Wanneer u een nieuw emailadres heeft, kunt u deze eenvoudig wijzigen door in te loggen op het patiëntenportaal via mijn account -> accountinstellingen. De sessie codes worden vanaf het moment van wijzigen naar het nieuwe mailadres verstuurd. 

U dient zich voor het gebruik van het patiëntenportaal te registreren. Nadat uw aanmelding is geautoriseerd kunt gebruikmaken u van de mogelijkheden van het patiëntenportaal.

Om in te loggen

24h